Als beginnend of ervaren BDSM-liefhebber heb je natuurlijk wel de benodigde kleding en artikelen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan magnetische tepelklemmen, latex hoofdmaskers, een ballgag en meer… Bij Sleutelgaatje vind je een ruim aanbod aan voordelige seksartikelen, uitdagende kleding en andere opwindende artikelen. Je maakt het spel zo spannend als jij zelf wilt!


Bondage
Bondage
Boeien
Boeien
Zweepjes-en-Knevels
Zweepjes en Knevels
Maskers
Maskers
Electro-Sex
Electro Sex
Fifty-Shades-of-Grey
Fifty Shades of Grey
Tepelklemmen
Tepelklemmen

Met de juiste BDSM kleding domineer jij de slaapkamer

Kleding is een belangrijk onderdeel van het BDSM-spel. Zet je masker op, trek je latex laarzen aan en waan jezelf in een andere wereld. Een wereld waarin jij als dom de touwtjes in handen hebt. In onze webshop vind je alle benodigdheden voor een uitdagend spel. Word je liever gedomineerd? Bekijk dan onze BDSM artikelen zoals boeien, latex lakens, magnetische tepelklemmen en meer. Uiteraard vind je bij ons ook een groot aanbod aan zweepjes en knevels, boeien en harnassen.

Wat zijn jouw voorkeuren?

Om een plezierig BDSM-spel te hebben, is het van belang om jouw voorkeuren op een rijtje te zetten. Domineer jij of word je gedomineerd? Wissel je af en toe de rollen? Of ga je met je partner misschien voor het eerst BDSM ontdekken? Voor iedere situatie in de BDSM hebben wij de gepaste kleding en artikelen. Natuurlijk voorzien we je ook graag van persoonlijk advies. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, om ervoor te zorgen dat deze de beste producten aanschaffen. Indien dit beter bij je past, adviseren we je graag over onze SM artikelen. We vertellen je alles over onze magnetische tepelklemmen, maskers of artikelen voor electro seks.

Bestel voor 21.00 uur en start het spel morgen al!

Wil je jouw BDSM kleding of artikelen morgen al in de praktijk uitproberen? Bestel dan voor 21.00 uur de gewenste producten. Alle producten zijn altijd op voorraad. Wij zorgen er bovendien voor dat je bestelling discreet wordt verzonden. Heb je vragen over onze producten of Sleutelgaatje zelf? Wil je weten of een kuisheidskooi, harnas of magnetische tepelklemmen iets voor jou is? Je bereikt ons op 0113-308165 of via info@sleutelgaatje.nl. Wij beantwoorden graag je vragen en voorzien je van persoonlijk advies.


 
 
 
 
 
 
 
LAATSTE NIEUWS KLANTBEOORDELINGEN KLANTENSERVICE
Het assortiment van Sleutelgaatje wordt continu uitgebreid zodat wij altijd de nieuwste artikelen in onze winkel hebben. De nieuwste producten verschijnen op de voorpagina onder "nieuw binnen". Om informatie over de producten te lezen, klik je eenvoudig op de productfoto. Extra nieuwtje: het assortiment van het merk Fever! is uitgebreid; bekijk hier assortiment. Over Sleutelgaatje
Verzending & Discretie
Garantie & Retourbeleid
Veiligheid & Privacy
Algemene Voorwaarden
Betaalmethoden

T: +31 (0)113 308165
E: info@sleutelgaatje.nl
Copyright © 2018 Sleutelgaatje
KvK nummer: 69807426
BTW nummer: NL002010692B68