Contactgegevens
Al onze contactgegevens duidelijk op een rij. Lees meer.

Bereikbaarheid
Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Lees meer.

FAQ
Heb je een vraag? Misschien is hij reeds beantwoord in onze lijst met de meest gestelde vragen. Lees meer.

Klachten & Suggesties
Heb je een klacht of heb je een suggestie om onze website of dienstverlening te verbeteren, dan staan wij uiteraard altijd open voor je mening. Lees meer.

Verzending & Discretie
Discretie staat bij ons voorop. Wij zorgen er dan ook voor dat alle pakketten netjes en blanco de deur uitgaan. Lees meer.

Betaalmethoden
Bij Sleutelgaatje kun je je bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Lees meer.

Garantie
Wij streven altijd naar klanttevredenheid en een uitstekende service. Als een artikel bijvoorbeeld defect is, zoeken we uiteraard een passende oplossing. Lees meer.

<< Terug

 
 
 
 
 
 
 
LAATSTE NIEUWS KLANTBEOORDELINGEN KLANTENSERVICE
Het assortiment van Sleutelgaatje wordt continu uitgebreid zodat wij altijd de nieuwste artikelen in onze winkel hebben. De nieuwste producten verschijnen op de voorpagina onder "nieuw binnen". Om informatie over de producten te lezen, klik je eenvoudig op de productfoto. Extra nieuwtje: het assortiment van het merk Fever! is uitgebreid; bekijk hier assortiment. Over Sleutelgaatje
Verzending & Discretie
Garantie & Retourbeleid
Veiligheid & Privacy
Algemene Voorwaarden
Betaalmethoden

T: +31 (0)113 308165
E: info@sleutelgaatje.nl
Copyright © 2018 Sleutelgaatje
KvK nummer: 69807426
BTW nummer: NL002010692B68