Neutrale verpakking
Sleutelgaatje verzendt snel en zeer discreet. Al onze bestellingen worden verpakt in neutrale verpakking waar geen naam of logo van Sleutelgaatje op staat. Wat je ook in onze online shop koopt, op het pakketje staat geen informatie waaraan af te leiden is wat de inhoud van het pakketje is. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe de pakketjes van Sleutelgaatje eruit zien.

Levering alleen op het door jou opgegeven adres (niet bij de buren)
Je bestelling wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakketje niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een briefje waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via UPS of Fedex worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst. Er wordt altijd een handtekening gevraagd voor ontvangst van het pakket. We verzenden geen brievenbuspost.

Hoe ziet een pakketje van Sleutelgaatje eruit?
Hieronder zie je voorbeelden van hoe onze pakketjes er aan de buitenkant uitzien. Tevens zie je een voorbeeld van de informatie vermeld op de adressticker. De naam Sleutelgaatje is niet zichtbaar op het pakket.

 

De onderstaande sticker is een voorbeeld van de adressticker. Als afzender staat “Postorder” vermeld en als inhoud “internetbestelling”. Ook staat er een instructie voor de postbode op dat het pakket alleen mag worden afgeleverd op het aangegeven adres en niet bij de buren.

Meer uit Verzending & Discretie:

<< Terug naar Klantenservice
<< Terug naar Verzending & discretie
 
 
 
 
 
 
 
LAATSTE NIEUWS KLANTBEOORDELINGEN KLANTENSERVICE
Het assortiment van Sleutelgaatje wordt continu uitgebreid zodat wij altijd de nieuwste artikelen in onze winkel hebben. De nieuwste producten verschijnen op de voorpagina onder "nieuw binnen". Om informatie over de producten te lezen, klik je eenvoudig op de productfoto. Extra nieuwtje: het assortiment van het merk Fever! is uitgebreid; bekijk hier assortiment. Over Sleutelgaatje
Verzending & Discretie
Garantie & Retourbeleid
Veiligheid & Privacy
Algemene Voorwaarden
Betaalmethoden

T: +31 (0)113 308165
E: info@sleutelgaatje.nl
Copyright © 2018 Sleutelgaatje
KvK nummer: 69807426
BTW nummer: NL002010692B68