Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Tarzan vibrator

De Tarzan vibrator is één van de beter bekende vibratoren. Met tweedubbele of driedubbele stimulatie til je jouw orgasme werkelijk naar een hoger niveau! Het is dan ook niet voor niets dat deze vibrator ontzettend populair is. Ben je benieuwd naar wat dit speeltje voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Extra genieten met een Tarzan vibrator

De Tarzan vibrator, ook wel de Rabbit genoemd, is een echte pleaser. Deze vibrator stimuleert je namelijk vaginaal én clitoraal. Wat wens je nog meer? Indien je dit wilt, zijn er zelfs Tarzan’s die ook je anale behoeftes onder handen nemen. En dit allemaal in één speeltje! De Tarzan vibrator komt in verschillende uitvoeringen, zoals verschillende lengtes, diktes en kleuren. Zo vind je bij ons altijd een vibrator die voldoet aan al je wensen.

Welke spannende speeltjes trekken jouw aandacht?

Naast de geliefde Tarzan vibrator, vind je bij ons nog veel meer toys voor dames. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mini vibrator of vibratie eitjes? Bovendien vertellen wij je graag meer over ons uitgebreide aanbod aan voordelige seksartikelen. We vinden het belangrijk dat klanten bij ons kunnen aankloppen voor persoonlijk advies, dit leveren we dan ook graag. Je bereikt ons via 0113-308165 of info@sleutelgaatje.nl.


 
 
 
 
 
 
 
LAATSTE NIEUWS KLANTBEOORDELINGEN KLANTENSERVICE
Het assortiment van Sleutelgaatje wordt continu uitgebreid zodat wij altijd de nieuwste artikelen in onze winkel hebben. De nieuwste producten verschijnen op de voorpagina onder "nieuw binnen". Om informatie over de producten te lezen, klik je eenvoudig op de productfoto. Extra nieuwtje: het assortiment van het merk Fever! is uitgebreid; bekijk hier assortiment. Over Sleutelgaatje
Verzending & Discretie
Garantie & Retourbeleid
Veiligheid & Privacy
Algemene Voorwaarden
Betaalmethoden

T: +31 (0)113 308165
E: info@sleutelgaatje.nl
Copyright © 2018 Sleutelgaatje
KvK nummer: 69807426
BTW nummer: NL002010692B68